Bolesti kloubů, zhoršená kvalita pokožky, třepící se vlasy, ulamující se nehty, … Každý z nás se alespoň s jedním z těchto problémů někdy setkal. Společným jmenovatelem těchto problémů může být nedostatečná výživa a tím pádem i zhoršená regenerace pojivových tkání. Jednoduše řečeno, pojivovou tkáň neboli pojiva můžeme najít na mnoha místech v lidském organismu. Tvoří strukturu šlach, chrupavek, kloubní tekutiny, kostí, cév, kůži a rohovky oka. Struktura pojiv je v zásadě tvořena vláknitými proteiny – kolagenem, elastinem a keratinem a složitými proteoglykany.
Charakteristika účinných látek: kolagenní bílkovina (hydrolyzát želatiny) – zdroj širokého spektra aminokyselin a peptidů, spolupůsobících při tvorbě kolagenu, zcela nezbytných pro správný vývoj, výživu a ochranu chrupavek všech kloubů, kvalitu vlasů, kůže a nehtů. Ve výrobku je použitý výhradně 97% enzymaticky štěpený hydrolyzát želatiny s vysokou biologickou hodnotou. Na rozdíl od nehydrolyzovaných bílkovin, které musí organismus v trávicím traktu sám hydrolyzovat (štěpit), je hotový hydrolyzát želatiny vysoce funkční, okamžitě využitelný a lehce stravitelný
Užívání: dle doporučeného dávkování polkněte tabletu a zapijte dostatečným množstvím nápoje. Nejsou vhodné alkoholické a mléčné nápoje.Tablety nekousejte! Po otevření obsah spotřebujte do 3 měsíců a skladujte při teplotě 10-25°C.